Salon Silvia Medische Pedicure en Schoonheidsspecialiste

Cosmetica Analyse

Wat is nu een gezonde huidverzorging?
Ingrediënten in producten spelen een grote rol bij huidverzorging. Heel veel cosmetica bevat stoffen die helemaal niet huidvriendelijk zijn. Op langere termijn kunnen deze stoffen je huid zelfs irriteren en versneld laten verouderen.
Merken, reclameslogans en allerlei nieuwe "wonder-ingrediënten" zeggen niets over de kwaliteit van een cosmetisch product. Maar hoe kun je in het woud van aanbieders en een grote diversiteit aan merken en producten een juiste en betrouwbare keuze maken?

Dat kan onder andere door middel van een Cosmetica Analyse. Ik maak dan een analyse van je huidige verzorgingsproducten. Op de etiketten van verzorgingsproducten worden de ingrediënten aangegeven met hun INCI-naam. INCI-namen zijn internationaal gestandaardiseerde namen voor stoffen die in cosmetica worden verwerkt. Deze voer ik in, in een onafhankelijk wetenschappelijk softwareprogramma. Daardoor weet je wat je huidige cosmetica wel of niet voor je huid doet en of je verzorgingsproducten geschikt zijn voor je huid. 
Een cosmetica of huid analyse is bij een behandeling of aankoop van producten geheel gratis (normaal € 25,-)

HIER kunt je informatie en een BLOG vinden over wetenschappelijke publicaties, cosmetica-ingrediënten en huidverzorging.
Bekijken

Gezonde Cosmetica

Meer lezen

Gezichtsbehandeling

Meer lezen

Huid Analyse

Meer lezen

Cosmetica Analyse

Meer lezen